Bed and breakfast Harderwijk Bed and breakfast Harderwijk Bed and breakfast Harderwijk

rogge

Reserveer nu

Appartement Rogge, met op de verdieping een knusse slaapkamer met een hoge kwaliteit boxspring bed. Een vide houdt de verbinding met de woonkamer en zorgt voor een bijzondere sfeer. De woonkamer is op de begane grond met een volledig ingerichte keuken, badkamer en toilet. Tevens is er een slaapbank voor 2 personen. Alle faciliteiten voor een langer verblijf zijn aanwezig. De hele bed and breakfast is rookvrij. Prijzen: 1 persoon: € 75 euro per nacht (excl ontbijt a 7,50) 2 personen: € 85 euro per nacht (excl ontbijt a 7,50 pp)

volledig ingerichte keuken met combi oven, badkamer met douche, wastafel en toilet, zithoek, smart TV, luxe boxspringbed, slaapbank voor extra gasten, gratis wifi, parkeren op eigen erf, nespresso koffieapparaat, badjassen.

1 persoon: € 75 (excl ontbijt a 7,50 en € 1,50 toeristenbelasting p.p. per nacht)
2 personen: € 85 (excl ontbijt van 7,50 pp en € 1,50 toeristenbelasting p.p. per nacht)

Kinderen: Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Babybedjes op verzoek beschikbaar (mogelijk meerprijs, informeer bij de eigenaar). Voor kinderen t/m 3 jaar oud worden geen kosten in rekening gebracht wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden of zelf meegebrachte babybedjes.
Annuleren: Altijd gratis tot 3 dagen voor aankomst. Daarna 50% van de kosten
Vooruitbetaling: Niet vereist

Betaling: Bankpas (Maestro=voorkeur), contant of met creditkaart (+2,50)

De Stadsboerderij
in beeld